O NAMA


 Efikasna potpora stručnog tima.

O nama

Bradara d.o.o. za reviziju osnovano je u prosincu 1992. godine. Na temelju dugogodišnjeg radnog iskustva, pružamo profesionalnu uslugu poduzetnicima, te ih pratimo i podržavamo u njihovom radu i napretku. Poslovanje obavljamo savjesno i objektivno, uz obveznu tajnost svih prikupljenih podataka.

Kapital i poduzetnička inicijativa su u središtu gospodarskih odnosa. Poduzetnici moraju pronaći najbolji način za spajanje kapitala i poduzetničke inicijative. Usporedo s tim problemom, pojavljuje se i potreba za efikasnom potporom, koju kao stručan tim pružamo. Poduzetnici, poslovni partneri i organi društva zainteresirani su da se poslovanje vrši na ispravan način. Postoji mogućnost da u poslovanju dođe do grešaka i kršenja propisa. To su razlozi zbog kojih je potrebno provoditi kontrolu poslovanja te promptno analizirati nastalu situaciju. 

Mi smo idealan savjetnik i čvrst oslonac u takvim situacijama.

TVRTKA:


BRADARA društvo s ograničenom odgovornošću za reviziju (BRADARA d.o.o.)


SJEDIŠTE/ADRESA:


Zagreb (Grad Zagreb), Zeleni trg 4


PREDMET POSLOVANJA:

  • Računovodsvene i knjigovodstvene usluge
  • Revizijski poslovi
  • Poslovno savjetovanje
  • Financijske analize

OSNIVAČI/ČLANOVI DRUŠTVA:

  • Kata Bradara
  • Vedran Bradara

DIREKTOR:


Vedran Bradara, dipl. oec.


OIB: 32877495346


MBS: 080028876


IBAN: HR 25 2360 0001 1014 3346 5


TEMELJNI KAPITAL: 55.000,00 kuna

NAŠ TIM

Vedran Bradara, dipl. oec.

Direktor

Vedran ima više od 20 godina radnog iskustva u području računovodstva i revizije.
Radno iskustvo stjecao je kroz rad na različitim poslovima vezanim za financijsko praćenje i kontrolu. Fokusiran je na pravilnu primjenu propisa unutar zakonodavnih okvira na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Posjeduje bogato radno iskustvo u radu sa klijentima iz različitih sektora poduzetništva kao trgovine, proizvodnje, uslužnih djelatnosti, graditeljstva, turizma.

Vedran ima diplomu sa Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, položen ispit ovlaštenog revizora te posjeduje dozvolu za rad izdanu od Ministarstva financija. Dodatno, on kontinuirano sudjeluje na seminarima iz područja računovodstvena, revizije i poreza.

Mateja Zanoški, mag.oec. 

Rukovoditelj odjela revizije

Tijekom više od 5 godina karijere u realnom sektoru, Mateja je stekla iskustvo u području revizije, kontrolinga i analiza. U poslovima revizije sudjeluje kao voditelj revizijskog odjela, a na projektima vezanim za kontroling i analizu sudjeluje na poslovima od izrade dokumentacije do vođenja projekata. Posjeduje praktična znanja iz domene revizijskih standarda te poreznih propisa koja svakodnevno implementira u svom radu. Također je predavač iz tema vezanih za revizijske i računovodstvene standarde.

Titulu magistre ekonomije stekla je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Ima položen ispit ovlaštenog revizora te posjeduje dozvolu za rad izdanu od Ministarstva financija.
Sudjeluje na različitim seminarima, stručnim predavanjima i edukacijama.

Ivana Škugor, dipl. oec. 

Rukovoditelj odjela računovodstva i financija 

Preko 15 godina radnog iskustva, Ivana je stekla u području računovodstva i financija,
kontrolinga i upravljanja. Bogato radno iskustvo stjecala je kroz računovodstvo različitih sektora poduzetništva.
Tijekom dosadašnjeg rada bila je izravno odgovorna za funkcioniranje računovodstveno-financijskog odjela.
Aktivno radi u području savjetovanja te pruža čvrst oslonac stečenim znanjem i iskustvom.
Poštivanje zakonodavnog okvira je primarni cilj njenog rada.

Ima diplomu Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku. Kontinuirano se educira i usavršava na seminarima, stručnim predavanjima i radionicama.

Dajana Bradara

Rukovoditelj ureda

Dosadašnjih 20 godina radnog iskustva Dajana je stekla radeći u javnom i realnom sektoru. Tijekom dosadašnje karijere radila je na računovodstvenim i administrativnim poslovima. Posjeduje bogato radno iskustvo u radu sa klijentima iz različitih sektora poput turizma, zdravstva, obrazovanja, istraživanja i razvoja. Odlike koje ju krase su brzina, efikasnost i ažurnost, a odgovorna je za učinkovito upravljanje. 

Kontinuirano se educira i usavršava na seminarima, radionicama i predavanjima.   


Pošaljite nam poruku ili upit

Contact Us

Zatvori